Google Értékelésgyűjtő Okos Kártya

3 másodperc! A Google Értékelésgyűjtő Okos Kártyával ennyire gyorsan gyűjthetsz vásárlói értékeléseket. Bankkártya méretű, bárhol használhatod, bármilyen telefonnal működik, applikáció sem kell hozzá. A vásárlók imádják, így hamar a Google TOP találatai közé repítheti a vállalkozásod.

Akciós ár: 2024.05.16 – 2024.05.31

2-3 munkanapos szállítás Magyarországra
Igazi versenyelőny a vállalkozásodnak
Most ingyenes statisztika szoftverrel, előfizetési díj nélkül
Nyakbaakasztóval és kártyatokkal

Egyszerű működés

NFC technológia vagy QR kód segítségével.

Elfér a zsebedben

Bárhol és bármikor nálad lehet.

Élő analitika

Folyamatosan láthatod a beolvasások számát.

Korlátlan használat

Bármennyi értékelést begyűjthetsz vele.
SocialCarddal
SocialCard nélkül

Egyszerű értékelés

Több visszajelzés

Több eladás

Tudtad? A vevők mintegy 90%-a megnézi egy vállalkozás értékeléseit, mielőtt igénybe venné annak szolgáltatásait. De több Google-véleményre (és vásárlásra) csak akkor számíthatsz,

ha rendszeresen kéred a visszajelzést
ha addig kéred az értékelést, amíg friss az ügyfélélmény
ha megkönnyíted a folyamatot

A Google Értékelésgyűjtő Okos Kártyával egyszerűbben, gyorsabban és hatékonyabban zsebelhetsz be 5 csillagos értékeléseket, mint eddig bármikor. A vállalkozásod legújabb értékesítője, ami elfér a zsebedben.

Csak 3 másodperc

1
Kérdezd meg a vásárlód, hajlandó-e pozitívan értékelni a kapott szolgáltatást.
2
Érintsd a kártyát a vevő telefonjához
3
Megnyílik a Google értékelések oldala.
4
A vevő máris adhatja a pozitív értékelést.
5
Kész is! Pár másodperc alatt szereztélt egy pozitív értékelést.

Élő analitika egyszerű kezelőfelülettel

Maximalizáld a Google értékelések gyűjtésében rejlő potenciált azzal, hogy folyamatosan nyomon követed az eredmények alakulását:
A Google Értékelésgyűjtő Okos Kártyához élő analitikát biztosítunk;
bármilyen eszközről, bármikor könnyen használható kezelőfelülettel;
szűrési feltételekkel, grafikonokkal és haladó statisztikákkal akár 1 évre visszamenőleg.
Ez a plusz funkció transzparensen megmutatja, hogyan kerülhet a vállalkozásod előbbre a Google rangsorában extra értékelések gyűjtésével.

Hatékony eladásösztönző

A vevők 88%-a legalább úgy bízik az értékelésekben, mint a személyes ajánlásokban.

Gyors megtérülés

Legtöbb vevőnknél a kártya egyetlen hónapon belül visszahozta az árát.

Korlátlan hasznosulás

Nálad lehet munka közben, konferenciákon vagy workshopokon.

Ők már a mi megoldásainkat használják

Milyen típusú vállalkozásoknak ideális?

Egyéni, kis- és nagyvállalkozásoknak egyaránt, ahol az eredményesség kulcsa a vevői igények kiszolgálása és a vásárlók jelentős hányada a Google-keresőjéből érkezik. Elégedett ügyfeleink között vannak magánorvosi rendelők, állatorvosok, rendezvényszervezők, ingatlan értékesítők, edzőtermek, wellness hotelek, éttermek, futárszolgálatok, taxis cégek stb. Legyen a Te vállalkozásod a következő sikersztorink!

Mikortól számíthatsz eredményekre?

Rendeld meg még a mai napon a Kártyát, és napokon belül kézbesítjük. Még az aktiválást is elvégezzük helyetted. Innentől nincs más teendő, mint a Google Értékelésgyűjtő Okos Kártya segítségével rendszeresen kérni a vevői értékeléseket, így
a visszajelzések száma instant növekedni fog;
a több értékelés magasabb Google-helyezést generál;
ami több vásárlást és növekvő bevételeket eredményezhet.

Ők már élvezik Google Értékelésgyűjtő Okos Kártya előnyeit

Amióta használjuk a SocialCard-ot, azóta minden nap több 5 csillagos értékelés érkezik. Ajánlom minden vállalkozónak, akik növelni szeretnék a Google értékelések számait.
Tóth Tibor
netmobil.hu, ügyfélszolgálat
Nem telik úgy el munkanap, hogy ne használnánk a Google értékelősgyűjtő kártyát és displayt. Segítségével napról-napra növekszik az értékelések száma.
Tóth Richárd
Roller Mágus, tulajdonos
2 hét alatt annyi értékelést gyűjtöttünk a cégünknek, mint eddig 1 év alatt. Annyi a titok, hogy az elégedett ügyfelektől kérni kell az értékelést.
Reményi László
Duplex Print, tulajdonos
Egyedi tiktok követő kártyát csináltattam, amivel növelni tudom egy-egy fellépés alkalmával a követőim számát egy érintéssel.
Habók János
Bűvész
Erre van szükségem

Tetszik a kártya, látod az előnyeit, de még vacilálsz a „megrendeljem – ne rendeljem” kérdésen?

Hogy segítsünk meghozni a jó döntést, összeszedtük neked a legfőbb tényezőket:

„Tudjuk majd használni?” – Biztosan. A fejlesztésnél külön szempont volt a használat egyszerűsége. A legtöbbeknél szinte függőséget okoz, olyan gyorsan megszeretik.
„Mi van, ha a mi ügyfeleinknél nem működik?” – Még nem találkoztunk ilyennel. De ha Ti lesztek 100-ból az egy kivétel, ki fogunk találni valamit.
„Vissza fogja hozni az árát?” – Jó eséllyel hamarabb, mint gondolnád. Ügyfeleink rendre csak azt bánják, hogy nem kezdték el korábban használni.
Egyszerű működés, gyors megtérülés, kockázatmentesen. Hiszünk abban, hogy egy vállalkozást ilyen befektetésekre célszerű építeni.

Mit mondanak mások?

Oszd meg velünk és másokkal a tapasztalataidat a Google Értékelésgyűjtő kártyával kapcsolatban!

 1. Tóth Richárd

  Roller szervizem van (Roller Mágus), a táblát kitettem a pultra, ahol az ügyfelek fizetnek és ahol a munkafelvétel történik. Sokkal több értékelés érkezik így, mint a tábla használata előtt.

  A kártyát pedig célirányosan használom, akkor ha szimpatikus az ügyfél, akkor a szervizelés végén megkérem, hogy értékelje a munkánkat amennyiben elégedett. Eddig akit kértem, azok közül mind 5 csillagot adott.

  Ez egy olyan befektetés volt, ami abszolút megérte. Ajánlom mindenkinek!

 2. Molnár Tamás

  Köszönöm szépen a gyors szállítást (GLS hozta). Ahogy megérkezett a rendelésem, rögtön tudtam használni. Nagyon tetszik a kártyához kapott nyakba akasztó is. A havi 1-2 Google értékelés megsokszorozódott!

 3. Feketéné M. Anikó (megerősített tulajdonos)

  Nagyon gyorsan megérkezett a kártya, igényes a megjelenése, könnyen használható az értékelések gyűjtésére. A statisztika követése pedig rendkívül jó ötlet, mert mérhető a teljes folyamat. Ajánlom minden cégvezetőnek.

 4. Sümegi László

  Tegnap érkezett meg a rendelésem, köszönöm szépen a gyors szállítást! Megfelelően működik a google értékelésgyűjtő kártya (mint a videóban) és nagyon tetszik a felület, ahol követni lehet a statisztikát! Külön tetszik a nyakba akasztó is!

 5. Kurucz Nándor (megerősített tulajdonos)

  Kiváló kommunikáció, gyors válaszadás és ami a legfontosabb remek termék! Hétvégén rendeltem meg a kártyát, kedden reggel már át is vettem!

 6. Török Ábel (megerősített tulajdonos)

  Eddig QR kódokat ragasztottunk ki a kávézóba, ezzel buzdítva a vendégeket értékelésre. Hát nem sok értékelés érkezett. A kártyával pedig megszólítjuk a vendégeket a kiszolgálás után. Nálunk 10 vendégből 8 értékel (akiket megkérünk az értékelésre). Hihetetlen komolyan. Ami a pláne benne, hogy kaptunk hozzá egy oldalt, ahol követni tudjuk a leolvasások számát. Egyébként Budapesten az egyik pláza éttermében láttam kiállítva a táblát is, nagyon jól néz ki az is! Jah és köszi a gyors szállítást! Királyok vagytok!

 7. Vig Ákos (megerősített tulajdonos)

  Egy barátom ajánlotta, aki már egy konkurens terméket használt de nem igazán volt vele elégedett, így bizalmat szavazott a SocialCard-nak, hátha jobb lesz. Minden várakozásomat felülmúlta, mert mióta használjuk kb. 30x annyi értékelés és szöveges visszajelzés jött. Már várom a táblát! Köszönöm.

 8. Szakács Róbert (megerősített tulajdonos)

  Szoftverfejlesztő cégem van, meglévő és új ügyfeleknél esetén használjuk a kártyát. Minden várakozásomat felülmúlta a kártya. Tökéletesen működik. Köszönöm a gyors szállítást is! 5/5!

 9. Nagy Melinda (megerősített tulajdonos)

  Szerdán megrendeltem délelőtt, csütörtökön már hozta a GLS futár. Pontos tájékoztatást kaptam végig. Ennyit a rendelési folyamatokról. Én a szempilla studiómban használom. Eddig mindig megkértem a vendégeimet, hogy értékeljenek a Google-on, de valahogy mindig elfelejtődött…

  Ezzel a kártyával célzottan tudom kérni őket az értékelésekre, még írnak is pár sort és képet is feltöltenek mellé. Azt vettem észre, hogy miután több értékelés jött, többet csörög a telefonom. Ez azért jó, mert nem kell annyit hirdetnem. Teljes szívből tudom ajánlani. Hamarosan veszek egy táblát is szerintem.

 10. Urbán Adrián (megerősített tulajdonos)

  Minden rendben van a kártyával nagyon jól működik. Jól jönnek az értékelések.)
  Voltak nehézségek a beüzemelésnél részünkről ( nem volt jól beállítva a kereső így nem találta meg a cégünket stb) de Bálinttal egyeztetve megoldottuk. Nagyon sokat segített e-mail re szinte azonnal válaszolt.
  Nagy segítség volt rendelek még tőlük)) Csak pozitív….

 11. Menyes Attila (megerősített tulajdonos)

  Gyors, egyszerű használat! Hétvégén megrendeltem a kártyát. Kedden már a kezembe volt a csomag. Igényes csomagolás. A csapatot csak ajánlani tudom mindenkinek!!! 5/5

 12. Farkas Attila

  Nagyon szuper termék. Mikor megkaptuk, már aznap sok jó értékelést sikerült gyüjteni. Csak ajánlani tudom.

 13. Hadászi Gábor (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jó termék, csak ajánlani tudom! Az első 2 nap lett is 5 új értékelés. Eddig 5 volt összesen 😀 Gyorsan meg is érkezett a kártya, és a kommunikáció is tökéletes! Egy biztos, ezzel a kártyával gyorsan lehet gyűjteni a pozitív értékeléseket!

 14. Szilágyi Autókereskedés

  Hasznos nagyon!
  Rendelés után nagyon hamar megkaptuk és MŰKÖDIK!

 15. Rochlitz-Med Kft.

  A táblákat másfél hete használjuk gyógytorna rendelőinkben, másfélszeresére nőtt azóta a Google értékeléseink száma. Az egyedi megrendelés során segítőkész hozzáállást tapasztaltunk. Bizakodva várjuk a további eredményeket 🙂

 16. Krómer Attila

  Megrendelés után nagyongyorsan megkaptuk és már az első napon jöttek az 5 csillagos értékelések. Szuperul müködik 😊

 17. Windisch Roland

  Gyors és rugalmas ügyintézés és minöségi termék. Szuper a kártya, szerintem minden vállalkozás számára kötelező. Nagyban elősegítette az ötcsillagos értékelések növekedést vállalkozásunk számára! Bátran ajánljuk mindenkinek

 18. Bodri Vilmos (megerősített tulajdonos)

  Ingatlanokkal foglalkozunk, rendeltünk több kártyát is és táblát is és ezekkel a termékekkel rengeteg Google értékelést gyűjtöttünk. Hihetetlen hasznos termék. Jah és plusz pont a szállítás miatt is. Hétvégén rendeltem, kedden már hozta a GLS. Én csak ajánlani tudom.

 19. Kovács Zoltán (megerősített tulajdonos)

  Gyors kiszállítás, remek termék.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár 2-3 napon belül elkezdheted az 5 csillagos értékelések gyűjtését

1

Kiválasztod, amire szükséged van

Tetszés szerint választhatsz kártya típust, illetve darabszámot.
2

Elkérjük a Google cégem adataidat

Sikeres rendelésleadás után egy automatikus űrlapon tudod megadni a szükséges adatokat.
3

Elkészül(nek) a kártyá(i)d

Legyártjuk, beállítjuk, aktiváljuk az általad igényelt kártyá(ka)t.
4

Elküldjük a hozzáférésed az analitikai felülethez

A belépéshez szükséges információkat e-mailben küldjük neked.
5

Jöhetnek az 5 csillagos értékelések

Rendelés után 2-3 munkanapon szállítunk, így el is kezdheted a használatot.

Gyakran Ismételt Kérdések

Amennyiben további kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot.
Leghamarabb mikor kapom meg a Google Értékelésgyűjtő kártyá(i)mat?

Rendelés leadása után 1 munkanapon belül elkezdjük a kártyá(k) gyártását, majd feladjuk a csomagot. Rendeléstől számítva 2-3 munkanapon belül a GLS kiszállítja a csomagot (házhoz, csomagpontra vagy automatába).

Hogyan tudok fizetni? Csomagpontra szállítotok?

Utánvétellel a GLS futárnál (készpénzzel és bankkártyával), átutalással és bankkártyás fizetéssel. GLS csomagpontra, GLS csomagautomatába tudjuk küldeni a csomagot előrefizetés esetén.

Kézhezvételtől számítva már gyűjthetem az értékeléseket?

Igen! Már aktiválva küldjük a termékeket, így ahogy átvetted a GLS futártól a csomagodat neki is kezdhetsz gyűjteni az 5 csillagos értékeléseket.

Van valamilyen limit?

Az NFC és QR kód technológiát használva korlátlanul gyűjthetjük a Google értékeléseket, nincs limitálva a leolvasások száma.

Bármilyen telefonnal működik a kártya?

Minden NFC képes telefonnal működik a kártya (beleértve az Androidos és Apple telefonokat egyaránt). Régebbi készülékek esetén még nincs NFC, ebben az esetben a kártya hátoldalán található QR kódot leolvasva is a Google véleménykérő oldala jön fel. Kamera szinte már minden telefonban van. 🙂

Az iPhone készülékek esetében a kamera alatt/mellett helyezkedik el az NFC olvasó, külön aktiválás nem szükséges. Samsung és egyéb Androidos készülékek esetén pedig általában a készülék közepén érhető el az olvasó.

Miben különbözünk, mint mások?

Több cég is értékesít ilyen Google értékelésgyűjtő kártyát. A SocialCard abban különbözik, hogy applikáció nélkül működik, aktiválva kapod kézhez és most ingyenesen egy böngészőből elérhető szoftveren követheted a leolvasások számát. Ezen kívűl a kártya hátoldalán egy QR kódot is találsz, amit kamerával beolvasa szintén a véleménykérő oldalra visz. Továbbá egyedi grafikát, szöveget is meg tudunk valósítani.

Egyedi szöveget vagy kártya dizájnt szeretnék, van rá lehetőség?

Természetesen megoldható az egyedi dizájn is. Tudunk a szövegen is módosítani, illetve a céged logóját is rá tudjuk tenni a kártyára. Egyedi igény esetén vedd fel velünk a kapcsolatot a „Kapcsolat” oldalunkon keresztül vagy e-mailben: info@socialcard.hu

Elérhető partnerprogramotok?

Természetesen igen! Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljünk róla!

Ügyfeleink imádják ezeket a termékeket is

Google Értékelésgyűjtő Display

A5-ös méretű, simára csiszolt, lakkozott tölgyfa talppal rendelkezik, könnyen elfér bármilyen pulton, ékes darabja lesz. Bármilyen telefonnal működik, applikáció sem kell hozzá.

13 950 Ft-tól
Erre van szükségem

Google Értékelésgyűjtő Kártya + Display

5 csillagos értékelések a vállalkozásodnak könnyebben, mint korábban bármikor.

Ebben a csomagban kártyát és displayt tudsz választani kedvezményes áron!

19 950 Ft-tól
Erre van szükségem

Google Értékelésgyűjtő Sticker

A 12 cm x 12 cm méretű, keményborítású okos matrica futószalagon hoz vevői értékeléseket a vállalkozásodnak. Vízhatlan, törés biztos, az asztalról sem lehet leverni. Bármilyen telefonnal működik, applikáció sem kell hozzá.

9 950 Ft-tól
Erre van szükségem

Google Értékelésgyűjtő Kulcstartó

5 csillagos értékelések a vállalkozásodnak könnyebben, mint korábban bármikor.

Vízhatlan, törés biztos, kis méretű és mindig nálad lehet. Bármilyen telefonnal működik, applikáció sem kell hozzá, a vásárlók pedig imádják.

3 950 Ft-tól
Erre van szükségem

Tripadvisor Értékelésgyűjtő Display

A5-ös méretű, simára csiszolt, lakkozott tölgyfa talppal rendelkezik, könnyen elfér bármilyen pulton, ékes darabja lesz. Bármilyen telefonnal működik, applikáció sem kell hozzá.

14 950 Ft-tól
Erre van szükségem
Határozatlan vagy?