Google Értékelésgyűjtő Kártya + Display

3 másodperc! A Google Értékelésgyűjtő Okos Kártyával és Display-jel ennyire gyorsan gyűjthetsz vásárlói értékeléseket. Bárhol használhatod, bármilyen telefonnal működik, applikáció sem kell hozzá. A vásárlók imádják, így hamar a Google TOP találatai közé repítheti a vállalkozásod.

Ebben a csomagban kártyát és displayt tudsz választani kedvezményes áron!

Akciós ár: 2024.03.11 – 2024.04.20

2-3 munkanapos szállítás Magyarországra
Igazi versenyelőny a vállalkozásodnak
Most ingyenes statisztika szoftverrel, előfizetési díj nélkül
Nyakbaakasztóval és kártyatokkal

Egyszerű működés

NFC technológia vagy QR kód segítségével.

Elfér a zsebedben

Vagy a recepciós pult éke lehet.

Élő analitika

Folyamatosan láthatod a beolvasások számát.

Korlátlan használat

Bármennyi értékelést begyűjthetsz vele.
SocialCarddal
SocialCard nélkül

Egyszerű értékelés

Több visszajelzés

Több eladás

Tudtad? A vevők mintegy 90%-a megnézi egy vállalkozás értékeléseit, mielőtt igénybe venné annak szolgáltatásait. De több Google-véleményre (és vásárlásra) csak akkor számíthatsz,

ha rendszeresen kéred a visszajelzést
ha addig kéred az értékelést, amíg friss az ügyfélélmény
ha megkönnyíted a folyamatot

A Google Értékelésgyűjtő Okos Display-jel és kártyával együtt egyszerűbben, gyorsabban és hatékonyabban zsebelhetsz be 5 csillagos értékeléseket, mint eddig bármikor. A vállalkozásod legújabb értékesítője, ami 0-24 rendelkezésre áll.

Csak 3 másodperc

1
Kérdezd meg a vásárlód, hajlandó-e pozitívan értékelni a kapott szolgáltatást.
2
Kérd meg, hogy érintse a telefonját a Display-hez/kártyához.
3
Megnyílik a Google értékelések oldala.
4
A vevő máris adhatja a pozitív értékelést.
5
Kész is! Pár másodperc alatt szereztél egy pozitív értékelést.

Élő analitika egyszerű kezelőfelülettel

Maximalizáld a Google értékelések gyűjtésében rejlő potenciált azzal, hogy folyamatosan nyomon követed az eredmények alakulását:
A Google Értékelésgyűjtő Okos Display-hez és kártyához élő analitikát biztosítunk;
bármilyen eszközről, bármikor könnyen használható kezelőfelülettel;
szűrési feltételekkel, grafikonokkal és haladó statisztikákkal akár 1 évre visszamenőleg.
Ez a plusz funkció transzparensen megmutatja, hogyan kerülhet a vállalkozásod előbbre a Google rangsorában extra értékelések gyűjtésével.

Hatékony eladásösztönző

A vevők 88%-a legalább úgy bízik az értékelésekben, mint a személyes ajánlásokban.

Gyors megtérülés

Legtöbb vevőnknél ez a csomag egyetlen hónapon belül visszahozta az árát.

Korlátlan hasznosulás

Nálad lehet munka közben, konferenciákon vagy workshopokon.

Ők már a mi megoldásainkat használják

Milyen típusú vállalkozásoknak ideális?

Egyéni, kis- és nagyvállalkozásoknak egyaránt, ahol az eredményesség kulcsa a vevői igények kiszolgálása és a vásárlók jelentős hányada a Google-keresőjéből érkezik. Elégedett ügyfeleink között vannak magánorvosi rendelők, állatorvosok, rendezvényszervezők, ingatlan értékesítők, edzőtermek, wellness hotelek, éttermek, futárszolgálatok, taxis cégek stb. Legyen a Te vállalkozásod a következő sikersztorink!

Mikortól számíthatsz eredményekre?

Rendeld meg még a mai napon ezt a csomagot, és napokon belül kézbesítjük. Még az aktiválást is elvégezzük helyetted. Innentől nincs más teendő, mint a Google Értékelésgyűjtő Okos Display segítségével rendszeresen kérni a vevői értékeléseket, így
a visszajelzések száma instant növekedni fog;
a több értékelés magasabb Google-helyezést generál;
ami több vásárlást és növekvő bevételeket eredményezhet.

Ők már élvezik Google Értékelésgyűjtő Kártya + Display előnyeit

Amióta használjuk a SocialCard-ot, azóta minden nap több 5 csillagos értékelés érkezik. Ajánlom minden vállalkozónak, akik növelni szeretnék a Google értékelések számait.
Tóth Tibor
netmobil.hu, ügyfélszolgálat
Nem telik úgy el munkanap, hogy ne használnánk a Google értékelősgyűjtő kártyát és displayt. Segítségével napról-napra növekszik az értékelések száma.
Tóth Richárd
Roller Mágus, tulajdonos
2 hét alatt annyi értékelést gyűjtöttünk a cégünknek, mint eddig 1 év alatt. Annyi a titok, hogy az elégedett ügyfelektől kérni kell az értékelést.
Reményi László
Duplex Print, tulajdonos
Egyedi tiktok követő kártyát csináltattam, amivel növelni tudom egy-egy fellépés alkalmával a követőim számát egy érintéssel.
Habók János
Bűvész
Erre van szükségem

Tetszik ez a csomag, látod az előnyeit, de még vacilálsz a „megrendeljem – ne rendeljem” kérdésen?

Hogy segítsünk meghozni a jó döntést, összeszedtük neked a legfőbb tényezőket:

„Tudjuk majd használni?” – Biztosan. A fejlesztésnél külön szempont volt a használat egyszerűsége. A legtöbbeknél szinte függőséget okoz, olyan gyorsan megszeretik.
„Mi van, ha a mi ügyfeleinknél nem működik?” – Még nem találkoztunk ilyennel. De ha Ti lesztek 100-ból az egy kivétel, ki fogunk találni valamit.
„Vissza fogja hozni az árát?” – Jó eséllyel hamarabb, mint gondolnád. Ügyfeleink rendre csak azt bánják, hogy nem kezdték el korábban használni.
Egyszerű működés, gyors megtérülés, kockázatmentesen. Hiszünk abban, hogy egy vállalkozást ilyen befektetésekre célszerű építeni.

Mit mondanak mások?

Oszd meg velünk és másokkal a tapasztalataidat a Google Értékelésgyűjtő kártyával kapcsolatban!

 1. Tóth Richárd

  Roller szervizem van (Roller Mágus), kitettem a pultra, ahol az ügyfelek fizetnek és ahol a munkafelvétel történik. Sokkal több értékelés érkezik így, mint a tábla használata előtt.

  A kártyát pedig célirányosan használom, akkor ha szimpatikus az ügyfél, akkor a szervizelés végén megkérem, hogy értékelje a munkánkat amennyiben elégedett. Eddig akit kértem, azok közül mind 5 csillagot adott.

  Ez egy olyan befektetés volt, ami abszolút megérte. Ajánlom mindenkinek!

 2. Tóth Zoltán

  Alapjáraton jó értékeléseink vannak, de mindig becsúszik egy b@rom, aki negatívan értékel. Tök jó, hogy ezeket az értékeléseket lehet ellensúlyozni. A kiszállítás gyors volt, a tábla és a kártya minőséget képvisel.

 3. Taródi Edina

  3 éve átvettünk a párommal egy büfét Debrecenben, nem változtattuk meg a hely nevét így megörököltünk egy rosszabb Google értékelést. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy ezen javítsunk. Most már minden nap kapunk pozitív értékelést, aminek nagyon örülünk. A kártyát és a táblát is használjuk, nekünk bejött.

 4. Király Tamás (megerősített tulajdonos)

  Webáruházunk van, személyes átvételi ponttal. Google értékelések ritkán jöttek, 1 hét alatt több 5 csillagos értékelést is kaptunk. A kártyával kifejezetten kérjük, a táblát meg maguktól olvassák le a vásárlók.

 5. Sas Hajnalka (megerősített tulajdonos)

  Csatlakoznék az előttem szólókhoz, nagyon gyors volt a szállítás. Kedden rendeltem, szerdára meg is érkezett a rendelésem. A tábla nagyon jól néz ki, a fa tartó tetszik, hogy kétféleképpen tudom behelyezni a plexit (szerintem döntve jobban néz ki). A kártya is szuper. Még ajándékot is kaptam, amit nagyon köszönök!

 6. Kis Norbert (megerősített tulajdonos)

  Szépségápolási termékeket értékesítünk egy budapesti bemutató boltunkban, ezért rendeltem egy ilyen csomagot. Eddig kevés értékelést hagytak a vásárlók, hiába kértük őket. Ez a folyamat egyszerűsödött le minimálisra. Pár napos saját statisztikánk szerint 10 kérésből 9-en értékelnek a táblán keresztül. De olyan is előfordul, hogy nem kell kérni, hanem maguktól értékelik a boltunkat. Egyébként a termék nagyon jól néz ki, teljes szívvel tudom ajánlani másoknak is.

 7. Trattoria Positano (megerősített tulajdonos)

  2023 december 29-től használjuk a táblát és a kártyát az éttermünkben. Új éttermet nyitottunk, fontos számunkra a vendégeink visszajelzése, így a teljes csapat kéri a Google értékeléseket nap mint nap. 2024 január 25-ig 74 értékelést szereztünk, jelenleg 5 csillagos az értékeléseink. Szerintem ez a szám mindent elmond. Megérte? Naná! Köszönjük SocialCard!

 8. Szegvári Tivadar (megerősített tulajdonos)

  Kávézónkba rendeltük ezt a csomagot, meg vagyunk elégedve vele!

 9. Balogh Dénes (megerősített tulajdonos)

  A képeken is látszódott, hogy minőségiek a termékek. Gyors szállítás, 2 nap alatt itt volt. Ajánlom minden vállalkozónak!

 10. Pásztor András (megerősített tulajdonos)

  Vasárnap megrendeltem, kedden már hozta a GLS. Napi 5-10 db új értékelést kapunk. A vicc az, hogy még kérni sem kell. Abszolút ajánlott termék. Minőségi kivitelezés! Köszönöm! Már ajánlottam pár ismerősömnek!

 11. Szathmári Brigitta (megerősített tulajdonos)

  A legjobb döntés volt, hogy ezt a terméket megvettem! Folyamatosan jönnek az értékelések a vásárlóktól. A kártyát azért szeretem, mert célzottan tudom kérni az értékelést, táblán pedig a vásárló adja le. Azt vettem észre, hogy nem szükséges már magyarázni a használatát. Egyébként faék egyszerűen működik. Ami tetszik még az a statisztika rendszer, ami jár a csomaghoz. Fun fact, hogy a szomszéd üzlethelyiségben van egy kávézó is, ő is rendelt már egy táblát.

 12. Hahn Kristóf – matrackucko.hu (megerősített tulajdonos)

  Szerdán megrendeltem, pénteken már nálam is volt (14 db display és 14 db kártya). Egy nagyon korrekt vállakozás, nagyon egyszerű de annál hasznosabb termékkel! Minden igényünket maximálisan kielégítették. Bátran ajánlom mindenkinek!

 13. Olivér – NATURALii (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jó döntés volt az értékekés gyűjtő kártya és a display is! Ajánljuk mindenkinek!

 14. Anna (Sunflower Szoláirum Stúdió) (megerősített tulajdonos)

  Nálunk is kint a tábla, jöhetnek a csillagok! ⭐️ 😉

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár 2-3 napon belül elkezdheted az 5 csillagos értékelések gyűjtését

1

Kiválasztod, amire szükséged van

Tetszés szerint kiválaszthatod a csomagodat.
2

Elkérjük a Google cégem adataidat

Sikeres rendelésleadás után egy automatikus űrlapon tudod megadni a szükséges adatokat.
3

Elkészül(nek) a display-e(i)d, kártyá(i)d

Legyártjuk, beállítjuk, aktiváljuk az általad igényelt termékeket.
4

Elküldjük a hozzáférésed az analitikai felülethez

A belépéshez szükséges információkat csomagban küldjük neked.
5

Jöhetnek az 5 csillagos értékelések

Rendelés után 2-3 munkanapon szállítunk, így el is kezdheted a használatot.

Gyakran Ismételt Kérdések

Amennyiben további kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot.
Mi van a csomagban?

A kiválasztott display-ek, kártyák darabszámtól függően, hogy hány darabos csomagot rendeltél. Ezenkívül benne található egy kis ajándék, amivel kedveskedünk neked, illetve egy levél amiben elküldjük a hozzáférésedet az analitikai felülethez.

Leghamarabb mikor kapom meg a Google Értékelésgyűjtő kártyá(i)mat és displaye(i)met?

Rendelés leadása után 1 munkanapon belül elkezdjük a kártyá(k) és display(ek) gyártását, majd feladjuk a csomagot. Rendeléstől számítva 2-3 munkanapon belül a GLS kiszállítja a csomagot (házhoz, csomagpontra vagy automatába).

Hogyan tudok fizetni? Csomagpontra szállítotok?

Utánvétellel a GLS futárnál (készpénzzel és bankkártyával), átutalással és bankkártyás fizetéssel. GLS csomagpontra, GLS csomagautomatába tudjuk küldeni a csomagot előrefizetés esetén.

Kézhezvételtől számítva már gyűjthetem az értékeléseket?

Igen! Már aktiválva küldjük a termékeket, így ahogy átvetted a GLS futártól a csomagodat neki is kezdhetsz gyűjteni az 5 csillagos értékeléseket.

Van valamilyen limit?

Az NFC és QR kód technológiát használva korlátlanul gyűjthetjük a Google értékeléseket, nincs limitálva a leolvasások száma.

Bármilyen telefonnal működik a kártya?

Minden NFC képes telefonnal működik a kártya (beleértve az Androidos és Apple telefonokat egyaránt). Régebbi készülékek esetén még nincs NFC, ebben az esetben a kártya hátoldalán található QR kódot leolvasva is a Google véleménykérő oldala jön fel. Kamera szinte már minden telefonban van. 🙂

Az iPhone készülékek esetében a kamera alatt/mellett helyezkedik el az NFC olvasó, külön aktiválás nem szükséges. Samsung és egyéb Androidos készülékek esetén pedig általában a készülék közepén érhető el az olvasó.

Miben különbözünk, mint mások?

Több cég is értékesít ilyen Google értékelésgyűjtő kártyát és táblát. A táblánk Magyarországon készül, mint például: plexi laptartó, laptartó talp és mi nyomtatjuk a grafikát is, rendelésre készítjük. A kártyát helyben nyomtatjuk, szintén rendelésre. A SocialCard továbbá abban különbözik, hogy applikáció nélkül működik, aktiválva kapod kézhez és most ingyenesen egy böngészőből elérhető szoftveren követheted a leolvasások számát. Ezen kívűl a kártya hátoldalán egy QR kódot is találsz, amit kamerával beolvasa szintén a véleménykérő oldalra visz. Továbbá egyedi grafikát, szöveget is meg tudunk valósítani.

Egyedi szöveget vagy kártya dizájnt szeretnék, van rá lehetőség?

Természetesen megoldható az egyedi dizájn is. Tudunk a szövegen is módosítani, illetve a céged logóját is rá tudjuk tenni a kártyára és a display-re is. Egyedi igény esetén vedd fel velünk a kapcsolatot a „Kapcsolat” oldalunkon keresztül vagy e-mailben: info@socialcard.hu

Elérhető partnerprogramotok?

Természetesen igen! Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljünk róla!

Ügyfeleink imádják ezeket a termékeket is

Google Értékelésgyűjtő Okos Kártya

Bankkártya méretű, bárhol használhatod, bármilyen telefonnal működik, applikáció sem kell hozzá.

8 950 Ft-tól
Erre van szükségem

Google Értékelésgyűjtő Display

A5-ös méretű, simára csiszolt, lakkozott tölgyfa talppal rendelkezik, könnyen elfér bármilyen pulton, ékes darabja lesz. Bármilyen telefonnal működik, applikáció sem kell hozzá.

13 950 Ft-tól
Erre van szükségem

Google Értékelésgyűjtő Sticker

A 12 cm x 12 cm méretű, keményborítású okos matrica futószalagon hoz vevői értékeléseket a vállalkozásodnak. Vízhatlan, törés biztos, az asztalról sem lehet leverni. Bármilyen telefonnal működik, applikáció sem kell hozzá.

9 950 Ft-tól
Erre van szükségem

Google Értékelésgyűjtő Kulcstartó

5 csillagos értékelések a vállalkozásodnak könnyebben, mint korábban bármikor.

Vízhatlan, törés biztos, kis méretű és mindig nálad lehet. Bármilyen telefonnal működik, applikáció sem kell hozzá, a vásárlók pedig imádják.

3 950 Ft-tól
Erre van szükségem

Tripadvisor Értékelésgyűjtő Display

A5-ös méretű, simára csiszolt, lakkozott tölgyfa talppal rendelkezik, könnyen elfér bármilyen pulton, ékes darabja lesz. Bármilyen telefonnal működik, applikáció sem kell hozzá.

14 950 Ft-tól
Erre van szükségem
Határozatlan vagy?