Kapcsolat

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlapon keresztül. Amennyiben telefonon hívnál minket, ezt 10:00-től 18:00-ig megteheted.

Minden e-mail-es és űrlapon kitöltött megkeresésre 1 munkanapon belül válaszolunk.

Földi László
Értékesítési vezető
+36 70 230 50 20
laszlo@socialcard.hu
Dóka Bálint
Tulajdonos
+36 30 341 341 6
info@socialcard.hu
Kapcsolat

Gyakran Ismételt Kérdések

Összeszedtük azokat a kérdéseket (és válaszokat), amiket a legtöbben kérdeznek tőlünk telefonon vagy üzenet formájában.
Szállítási és fizetési információk

Rendelés leadása után 1 munkanapon belül elkezdjük a termékek gyártását, csomagolását. Az esetek többségében a megrendelés napján vagy a következő munkanapon átadjuk a GLS-nek a csomagot. A GLS-nél lehetőség van készpénzes vagy bankkártyás fizetésre. GLS automatába való rendelés esetén csak előrefizetés lehetséges. Azt javasoljuk, hogy érdemes kifizetni az oldalunkon keresztül a rendelést bankkártyával, így az utánvét kezelési díj elkerülhető.

Minden rendelésről elektronikus számlát adunk.

Melyik értékelésgyűjtő termék jó nekem?

Sokan keresnek azzal, hogy melyik értékelésgyűjtő terméket válasszák. Általánosságban azt tudjuk mondani, hogy vendéglátósoknak a táblánkat és a kártyát tudjunk ajánlani. A tábla esetében az értékelések kérés nélkül jönnek, kártya esetében pedig kérni kell. A kártya előnye az, hogy dedikáltan tudjuk kérni az értékelést. A tábla előnye abban rejlik, hogy nem kell kérni az értékelést, elég kihelyezni az asztalokra, kassza mellé, stb.

Az értékelésgyűjtő stickerünket is gyakran vásárolják vendéglátósok, szállodások, ezt szintén ki lehet helyezni recepciós pultra, ablakra, asztalokra, szállodai szobák ajtajára.

Szolgáltató iparban dolgozók legtöbbször szintén a táblát választják, illetve a kártyát.

Hol tudom megadni a Google cégem adatokat?

A rendelés leadása után egy űrlapon keresztül kérjük be az adatokat. Ha több terméket is rendeltél, de külön cégre szeretnéd kérni a beállítást, akkor ezt az információt is ott tudod megadni.

Tényleg aktiválva érkeznek a termékek? Nem kell csinálnom semmit sem?

Igen, mi már beállítva küldjük az értékelésgyűjtő termékeket. Nem kell küldeni semmilyen QR kódot, semmilyen linket. Elég megadni a Google cégem nevét.

Ha menet közben szeretnéd megváltoztatni a Google cégem nevét, akkor ezt utólag is tudjuk módosítani.

Bármilyen telefonnal működnek a termékek?

Minden NFC olvasásra képes telefonnal működnek a termékek (beleértve az Androidos és Apple telefonokat egyaránt). Régebbi készülékek esetén még nincs NFC, ebben az esetben a kártya hátoldalán található QR kódot leolvasva is a Google véleménykérő oldala jön fel. Kamera szinte már minden telefonban van. 🙂 

Az iPhone készülékek esetében a kamera alatt/mellett helyezkedik el az NFC olvasó (a készülék tetején), külön aktiválás nem szükséges. Samsung és egyéb Androidos készülékek esetén pedig általában a készülék közepén érhető el az olvasó. 

Miben különbözünk, mint mások?

Több cég is értékesít ilyen Google értékelésgyűjtő kártyát. A SocialCard abban különbözik, hogy applikáció nélkül működik, aktiválva kapod kézhez és most ingyenesen egy böngészőből elérhető szoftveren követheted a leolvasások számát. Ezen kívűl a kártya hátoldalán egy QR kódot is találsz, amit kamerával beolvasa szintén a véleménykérő oldalra visz. Továbbá egyedi grafikát, szöveget is meg tudunk valósítani, ezzel kapcsolatban keress minket elérhetőségeink egyikén.

Jelenleg csak a tábla és kártya esetében van lehetőség egyedi grafikát kérni.

Milyen statisztikai rendszer jár a termékekhez? Ez előfizetést jelent?

A statisztikai rendszerhez való belépést a rendeléssel együtt küldjük a csomagban. A felületre belépve 1 évre visszamenőleg követhetőek a termékek leolvasási számai, így nyomon követhető a használata. Ezt jelenleg ingyenesen biztosítjuk a vásárlóink számára. Később elképzelhető, hogy előfizetési modellként kínáljuk az új vásárlóknak. Utólag nem kell érte fizetni azoknak a vásárlóknak rendszerhasználati díjat, akik korábban kaptak hozzáférést a rendszerhez. Nekik továbbra is ingyenes marad.

Elérhető partnerprogramotok?

Természetesen igen! Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljünk róla!
Jelenleg több marketinges céggel is van együttműködésünk.