Személyre szabott tábla: mert a vállalkozásod egyedi

Egy vállalkozás sikere szorosan összefügg a vásárlói véleményekkel. Okos megoldásainkkal a Te céged is könnyedén, futószalagon gyűjtheti a valós Google értékeléseket. Ez a cikkünk az egyik legsikeresebb termékünkről szól, amelyet a legtöbben személyre szabnak. Szabd egyedire Google értékelésgyűjtő táblánkat, ez egy olyan eszköz, ami nem csak praktikus, de elegáns része is lehet üzleted berendezésének!

A technológia, ami közelebb hoz a vásárlóidhoz

A táblánk nem csak szép, de rendkívül okos is. Minden tábla tartalmaz egy NFC chippet és egy QR kódot. Amint a vásárlóid közül valaki hozzáérinti a telefonját vagy beolvassa a kódot, máris megjelenik a Google értékeléskérő oldal, ahol hagyhatnak egy pozitív véleményt a vállalkozásodról. Az egész folyamat gyors és egyszerű, mindössze pár másodpercet vesz igénybe.

Minden vállalkozás más és más, akárcsak az emberek. Miért elégednél meg egy sablonos megoldással, amikor lehetőséged van egy teljesen egyedi, csak neked készült táblára? Legyen szó egyedi design-ról, mi megvalósítjuk a céged egyedi A5-ös méretű Google értékelésgyűjtő tábláját. Így nemcsak egy eszközt kapsz, de egy olyan dekorációs elemet is, ami tökéletesen illeszkedik az céged hangulatához.

„Kölcsönadjuk” a grafikusunkat, ha szeretnéd

Saját grafikussal dolgozunk, a munkáit most is magad előtt láthatod, hiszen ő tervezte az oldalunk összes grafikai elemét is, beleértve a logónkat, arculati elemeinket, termékeinket, weboldalunkat és több cégnek az egyedi tábláit is. Amennyiben jelenleg nincs saját grafikusod, akkor szívesen továbbítjuk a megbízást neki, hogy együtt tervezzétek meg az értékelésgyűjtő tábládat. Ennek a várható költsége bruttó 30 000 Ft, így nyilvánvalóan nagyobb darabszám esetén éri meg. De ügyfelünk között szerepel több fogászat is, akik 1 db egyedi táblát szerettek volna.

Ha van saját grafikusod

Amennyiben saját grafikussal dolgozol, akkor az sem probléma, ha ő tervezi meg a céged tábláját. Ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot és elküldjük azokat a direktívákat ami mentén együtt tudunk dolgozni (pl.: az egyedi táblának tartalmaznia kell a logónkat, megadjuk a pontos méretet, kötelező piktogrammokat). Erre azért van szükség, hogy ne csak szép, de praktikus és használható legyen a tábla.

Miért válassz minket?

Tudjuk, hogy minden részlet számít, ezért csak a legjobb anyagokkal dolgozunk és szívesen megvalósítsuk az egyedi ötleteidet. Termékeink nem csupán csak marketingeszközök, hanem egy befektetés a vállalkozásod jövőjébe.

Tedd még vonzóbbá és elérhetővé vállalkozásodat a vásárlóid számára!

Kapcsolodó blogbejegyzések

Tudd meg:

Van-e titka az 5 csillagos értékelések gyűjtésének?

Hogyan juss el minél előbb 100+ értékelésig?

Milliókat érő tudás csupán az e-mail címedért cserébe.

Hírlevél feliratkozás

A feliratkozással elfogadod az adatkezelési tájékoztatónkat.