Hogyan készül az értékelésgyűjtő táblánk?

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy hogyan készül a táblánk, amely oly sikeres a vásárlóink körében.

Indulásról pár szóban

Egy új webáruház nyitása rengeteg feladatból áll, még több időbe telt kitalálni és megvalósítani magukat a termékeket. Mindig szem előtt tartottuk azt, hogy minőségi termékeket értékesítsünk, éppen olyanokat amit mi magunk is megvásárolnánk.

Értékelésgyűjtő termékek piacán nem mi voltunk az elsők, de minőségben és szolgáltatásban úgy gondoljuk, hogy kiemelkedőek vagyunk. Legsikeresebb termékünk a Google értékelésgyűjtő tábla, amely elkészülését megelőzte a termékfejlesztés. Szem előtt tartottuk, hogy a tábla minden egyes darabja a minőséget képviselje és a ahová kihelyezik ékes darabja legyen (recepció pult, asztal, stb).

A tábla felépítése

A táblánk kezdetben fém pattintható talppal rendelkezett, de hamar rájöttünk, hogy nem képvisel olyan minőséget, amit elvártunk, így más megoldást kerestünk. Találtunk egy törökországi beszállítót, aki kezelt bükkfatalpat szerzett be, de ennek a minősége nem volt állandó, így további megoldást kerestünk.

A táblal egy plexi tartó fa talpból, laptartó plexiből, egy kétoldalas prémium fotópapírból és egy NFC chipből áll. Az A5-ös méretű laptartó plexit Magyarországról vásároljuk, a fa talpat pedig egy asztalos csapat készíti nekünk, magyar tölgyfából, kézimunkával: méretre vágják, csiszolják, nútolják (a képeken látszik a talpon 2 bevágás, egyik oldalról döntve lehet beletenni a laptartót, másik oldalon pedig merőlegesen) és a végén lakkozák. Az Even Cosier asztalos csapata a minőséget állandó jelleggel tudja tartani, így hosszútávon is megfelelő minőséget állítanak elő. Tiktok-on elérhető a gyártásról egy videó is, köszönjük nekik!

@even_cosier Egy szuper felkérésnek tettünk eleget, miszerint a @socialcard.hu hazai alapanyagból készült, handmade,fa talpakat szeretne a kihelyezhető tábláihoz. Örömmel álltunk és állunk rendelkezésre a jövőben is ilyen és hasonló megkeresésnek! #handmade #oak #carpenter #socialcard #hazaitermék #tölgy #egyedi #sajátkészítésű ♬ F.E.E.L. – Lucky Luke

A táblába helyezett NFC chip még fontos volt, hogy ne a legolcsóbb technológiájú NFC chip-et használjuk, hanem egy olyat, amelyet könnyebben leolvas egy mobiltelefon. Ezt a típusú NFC chip-et általában könyvtárakban használják, leolvasótól függ a távolság, de megfelelő leolvasóval akár 50 cm-ről is beolvasható az NFC chip.

Az egyedi grafikát pedig Epson tintasugaras nyomtatóval nyomtatjuk, kiváló minőségű fényes 240 grammos fotópapíron. A végeredmény pedig magáért beszél. Minden táblát kizárólag rendelésre készítünk, hiszen egyedi QR kódot generálunk minden ügyfelünknek.

Statisztikai rendszer

Eddig magáról a termékről beszéltünk, de mellékelünk egy szoftvert is, amivel követhetőek a leolvasások száma. Ez akkor lehet érdekes, amikor több táblát rendelünk és több helyen is használjuk. A szoftver segítségével folyamatosan megfigyelhető a leolvasások/beolvasások száma, 1 évre visszamenőleg szűrhetőek az adatok.

Kapcsolodó blogbejegyzések